Diyarbakır

HİZMETLER
  • 3, 4 kişilik odalarda konaklama
  • Bazalı yatak sistemi
  • Sabah kahvaltısı ve akşam yemeği
  • 24 saat sıcak su
  • Kütüphane
  • Mescit
  • Çamaşırhane ve ütü odası
  • Kantin
  • Sinema sistemli konferans salonu
  • Dinlenme Odaları
  • Etüt odaları
  • Çalışma salonu

KAPASİTE: 135 öğrenci

SOSYAL AKTİVİTE

Masa tenisi

Adres:
 Huzurevleri Mah. 45 Sok Eren Apt. No:10 Kayapınar/ Diyarbakır     Tel: 0 (412) 237 19 08  – 0534 205 02 21

Başvuru için tıklayınız

diyarbakır yurt, diyarbakır ozel yurtlar, diyarbakır Yükseköğrenim erkek yurdu, diyarbakır yurt, diyarbakır erkek yurdu, diyarbakır üniversite yurdu, ögrenci apartları, apart öğrenci yurdu, öğrenci apart evleri, apart öğrenci, öğrenci evleri fiyatları, apart ogrenci evleri, öğrenci apart fiyatları ne kadar, devlet lise yurtları, lise devlet yurtları, özel yurt fiyatları, devlet öğrenci yurtları fiyatları, özel yurt ücretleri, yarı özel yurt fiyatları, öğrenci yurtları fiyatları 2019, yarı özel yurtlar, ozel yurt fiyatlari, özel yurt fiyatları 2019, özel yurt fiyatları 2019, özel yurt ücretleri 2019, apart yurt, yurt apart, kayapınar öğrenci yurdu