“Ev Grup Okumaları’nda” Mezuniyet Heyecanı

Vakfımızın “Ev Grup Okumaları” çalışmasında, 19 Mayıs 2012 Cu - 14.08.2015

Vakfımızın “Ev Grup Okumaları” çalışmasında, 19 Mayıs 2012 Cumartesi günü, mezuniyet coşkusu yaşandı. Fatih Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdiğimiz ve 9 grubumuzun mezuniyet belgelerini aldığı programımıza, velilerimizin gösterdiği ilgi büyüktü.

Gruplarımızın coşkulu bir şekilde salona toplu girişiyle başlayan programımızı Yusuf Öcalan Bey sunarken, yönetim kurulumuz da programda hazır bulundu. Vakıf Başkanı Alper Özbeçetek Bey’in kısa bir konuşma yaptığı programımızda, gruplarımız hazırladıkları etkinlikleri izleyicilerin beğenisine sundular. Tiyatro, şiir, ezgi gibi başlıklarda sahnede hünerlerini sergileyen gruplarımızın, coşkulu ve heyecanlı halleri görülmeye değerdi. Uzunca bir süredir emek harcadıkları çalışmaları sergileyen gruplarımızın etkinlikleri yoğun alkış alırken, yıl içinde grupça düzenledikleri faaliyetler de sinevizyondan izleyicilere yansıtıldı.

Programda, üç yıllık bir eğitim döneminin ardından hak ettikleri mezuniyet belgelerini de rehber eğitimcilerinin ellerinden alan öğrencilerimiz, çeşitli hediyelerle de ödüllendirildi. Rehber eğitimcilerimize de teşekkür belgelerinin sunulduğu programımız gruplarımızın toplu olarak seslendirdikleri ezgi ile son buldu.