EGOP Eğitimci Motivasyon Programı…

Vakfımızın Ev Grup Okumaları koordinatörlüğünün organize ettiği EGOP Eğitimci Motivasyon Programı 19 Mayıs 2013 Pazar günü Genel Merkezimiz Bahariye Mevlevihanesinde gerçekleşti.

İnsan ve Medeniyet Hareketi üyesi Ev Grup Okumaları Programını gerçekleştiren kurumlarımızda görev alan gönüllü eğitimci katıldığı programda, vakfımızın EGOP koordinatörü Öznur KISAR’ın selamlama konuşmasının ardından İVEM (İnsan Vakfı Eğitim Merkezi) Başkanı   Haluk NAS Ev Grup Okumaları Programı ve yeni dönemde İVEM ile çocuk eğitimi yapılacak yenilikler hakkında  eğitimcileri bilgilendirdi.

Programın sonunda vakfımız yönetim kurulu üyesi Uğur GENÇOĞLU’nun kurumların EGOP koordinatörlerini yapmış oldukları katkıdan dolayı teşekkür ederek plaketlerini takdim etti.