İnsan Vakfı Burs Müracaatları Sona Erdi

Geçtiğimiz, 2014- 2015 Eğitim yılında 1137 öğrenciye burs veren Vakfımız bu yıl da öğrencilerin yanında olmaya devam ediyor. - 21.09.2015

Eğitimin kalitesinin artırılması ve nitelikli toplum nitelikli insanlardan oluşur düşüncesiyle, üniversitede okuyan öğrencilerin eğitimlerine katkıda bulunmayı kendine misyon edinen Vakfımız, kurulduğu 1992 yılından buyana 10 binden fazla öğrenciye burs vermiştir.

Vakfımızdan burs almak isteyen öğrenciler 1- 15 Eylül 2015 tarihleri arasında müracaatlarını sadece web sitemiz üzerinden gerçekleştirdi.

15 Eylül 2015 tarihinden sonra başvurular değerlendirilerek mülakat listeleri oluşturulacaktır. Mülakata çağrılar mail yoluyla yapılacaktır.

Ekim ayında yapılacak mülakatlar neticesinde burs almaya hak kazanan İnsan Vakfı Bursiyerlerine bursları 1 Kasım tarihi itibariyle ödenmeye başlanacaktır.

Burs ile alakalı sorularınızı insanvakfi@insanvakfi.org.tr mail adresine iletmenizi ve web sitemizi takip etmenizi tavsiye ederiz.