Endonezya Eğitim Fuarı'na Katıldık

Endonezya uluslararası Eğitim Fuarı’na (Indonesia International Education Training Expo 2019) katıldık. - 24.02.2019

İnsan Vakfı Endonezya’da gerçekleştirilen Endonezya uluslararası Eğitim Fuarı’na (Indonesia International Education Training Expo 2019) katıldı.

14-17 Şubat 2019 tarihleri arasında Jakarta Kongre Merkezi'nde düzenlenen fuar fuar Endonezya’da eğitim, öğretim ve teknoloji konusunda gerçekleştirilen en uzun süreli organizasyon olma özelliğine sahip.

15 ülkeden katılımcının yer aldığı fuar boyunca eğitim kurumları kendilerini öğrencilere ve diğer eğitim kurumlarına tanıtma fırsatı buldu. İnsan Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Aktaş da fuarda hazır bulunarak hem çeşitli eğitim kurumlarıyla istişarelerde bulundu hem de öğrencilerle tanıştı.

İnsan Vakfı da fuar boyunca bir çok ülkeden eğitim kurumu ve öğrencilerle tanışma imkanı buldu. Özellikle Endonezyalı öğrencilerin ilgi odağı olan İnsan Vakfı standı, renkli görüntülere sahne oldu.

Endonezya Eğitim Fuarına Katıldık - HABERLER - İnsan Eğitimi Kültür ve Yardımlaşma Vakfı