We hosted Morolu University Students

Türkiye'de eğitim alan 40 Morolu üniversite öğrencisi genel merkezimizi şenlendirdi. - 25.04.2019

Morolu Üniversite Öğrencilerini Ağırladık | İnsan Vakfı

İnsan Vakfı, Bahariye Mevlevihanesi’nde bulunan genel merkezinde Moro’dan eğitim için Türkiye’ye gelen üniversite öğrencilerini ağırladı.

5 ay önce Türkiye’ye gelen genç öğrencilerin ortak özelliği hepsinin sağlık alanında eğitim görmesi.

Vakıf, tamamı İstanbul Sağlık Bilimleri Üniversitesi’nde okuyan 40 gencin 17’sini İnsan Vakfı öğrenci yurtlarında ağırlıyor.

İnsan Vakfı yöneticileri ve 23. Dönem Konya Milletvekili Hüsnü Tuna ile kahvaltı eden Morolu öğrenciler, kahvaltı sonrasında İstanbul şiirleri okudu.

Gençlerle uzun uzun sohbet eden vakıf yöneticileri, gençlerin ülkelerine, İstanbul’a ve geleceği dair düşüncelerini dinledi, talepleri aldı. Gençleri daha sık ağırlamak istediklerini belirten İnsan Vakfı Müdürü Ercan Sarı, bundan sonraki süreçte de kendilerine İnsan Vakfı’nın desteğinin artarak devam edeceği sözünü verdi.

Burs Lisans
Adet x 250 TL