Ensar ve Muhacir İftar Sofrasında Buluştuk

İnsan Vakfı Türkiye’de ilk toplu iftar sofrasını İstanbul Esenler’de bulunan Neyyir Turhan İlkokolu bahçesinde kurdu. - 14.05.2019

Ensar ve Muhacir İftar Sofrasında Buluştuk | İnsan Vakfı

İnsan Vakfı Türkiye’de ilk toplu iftar sofrasını İstanbul Esenler’de bulunan Neyyir Turhan İlkokolu bahçesinde açık havada kurdu.

Kurulan 500 kişilik iftar sofrasının misafirleri Suriyeli muhacirler ve ihtiyaç sahipleri idi.

Hep birlikte edilen dualar sonrasında açılan iftarda kadın, erkek, genç, çocuk, yaşlı ayırımı olmaksızın  bir araya gelenler din kardeşi olma, ensar ve muhacir olma bilinci ile kaynaştılar.

İftar sofrasının kurulmasına, misafirlerin güzel iftar sofralarında ağırlanmasına vesile olan tüm bağışçılarımıza teşekkürü borç biliriz. Allah bağışlarını kabul etsin.

Ensar ve Muhacir İftar Sofrasında Buluştuk | İnsan Vakfı Ensar ve Muhacir İftar Sofrasında Buluştuk | İnsan Vakfı Ensar ve Muhacir İftar Sofrasında Buluştuk | İnsan Vakfı

Genel Bağış
Zekat
Gıda Kolisi
Adet x 100 TL
Fidye

İnsan Vakfı, İstanbul Esenler’de bulunan Neyyir Turhan İlkokolu bahçesinde Suriyeli muhacirler ve ihtiyaç sahipleri için iftar sofrası kurdu.