Başakşehir Veli Buluşmamız Gerçekleşti

Vakfımızın Ev Grup Okumaları projesi kapsamında, 16 Ocak Pazar .. - 14.08.2015

Vakfımızın Ev Grup Okumaları projesi kapsamında, 16 Ocak Pazar günü, programımıza katılan öğrencilerimizin velilerine yönelik bir kahvaltılı buluşma gerçekleştirdik.

Başakşehir’de düzenlenen ve yaklaşık 6o velinin katıldığı kahvaltımızın ardından velilerimize projemiz hakkında detaylı bilgi verilirken, velilerimiz de talep ve önerilerini dile getirerek buluşmaya katkıda bulundular.

Buluşmada gerçekleştirdiği konuşmasında konuklara katıldıkları için teşekkür eden Yönetim Kurulu Başkanımız İlhan Yürükçü; programımızın, çocuklar için öncelikle güzel, iyi arkadaşlar kazanabilecekleri bir ortam olarak görülmesi gerektiğini vurgularken, velilerimizden de projenin geliştirilmesi adına desteklerini, önerilerini esirgememelerini talep etti.

Konuşmanın ardından gerçekleştirilen tanışma ve velilerimizin standımızı ziyaretiyle programımız sona erdi.