İnsan Vakfı'ndan Suriyeli Ailelere Yardımeli

- 10.01.2020

Suriye’deki iç karışıklıklar ve savaş sonucu ülkelerini terk ederek Türkiye’ye gelen savaş mağdurları için insani yardım çalışmaları devam ediyor. İnsan Vakfı, Suriyeli mülteci kardeşlerimizin sosyalleşmeleri, ihtiyaçlarının giderilmesi ve yaşadıkları acıları unutmaları amacıyla birçok çalışma yürütüyor.

İnsan Vakfından Suriyeli Ailelere Yardımeli - HABERLER - İnsan Eğitimi Kültür ve Yardımlaşma Vakfı | Anasayfa

İnsan Vakfı, İstanbul’da yaşayan Suriyeli ailelere et dağıtımlarını gerçekleştirdi. Gönüllü ekiplerimiz tarafından İstanbul’da ikamet eden Suriyeli ihtiyaç sahibi ailelere gönüllüler aracılığıyla et dağıtımı yapıldı.

İnsan Vakfı’nın Suriye yardımları kampanyasına destek olmak için banka hesap numaralarına, www.insanvakfi.org.tr web adresinden ulaşabilir.

Ayrıntılı bilgi için 0212 534 41 61 - 0539 828 14 71 numaralı telefon ile vakıf yetkililerine ulaşılabilir.

İlişkili Fotoğraflar

İdlib Gıda Kolisi