Özel Gaziosmanpaşa Şefkat İlk Öğretim Okulu'ndan İdlib'li kardeşlerine destek!

Özel Gaziosmanpaşa Şefkat İlk Öğretim Okulu 'Bugün güzel bir şey yap' diyerek İdlib'li kardeşlerine destekte bulundu. - 10.01.2020

Birçok zorlukla mücadele etmek zorunda olan İdlib'li kardeşlerimize Özel Gaziosmanpaşa Şefkat İlk Öğretim Okulu can oldu.

İdlib için Acil Yardım Çağrısı

Özel Gaziosmanpaşa Şefkat İlk Öğretim Okulu İdlib'li kardeşleri için 'İdlib için Acil Yardım Çağrısı' kapsamında kardeşlerinin ihtiyaçlarının karşılanması için 50.000 TL bağışta bulundu.

İnsan Vakfı, İdlib’te yaşanan drama sessiz kalmadı!

İnsan Vakfı Genel Müdürü Ercan Sarı, "Yıllardır süren bir savaş var. Çoğu İnsan öldü, sakat kaldı, yaralandı ve büyük bir kısmının yurtlarından göç etmesine sebep oldu. Müslümanlar olarak komşuluk ilişkisi çerçevesinde onlara yardım etmek boynumuzun borcudur. Türkiye'nin her alanında destek ve bağışlarla yakın zamanda 'İdlip Acil Yardım Tırımız' yola çıkacaktır. Bu kapsamda bağışta bulunan tüm hayırsever bağışçılarımıza Suriyeli kardeşlerimiz adına teşekkür ederiz" dedi.

Özel Gaziosmanpaşa Şefkat İlk Öğretim Okulundan İdlibli kardeşlerine destek! - HABERLER - İnsan Eğitimi Kültür ve Yardımlaşma Vakfı | Anasayfa

Destek için, sayfanın bağış kısmından dilediğiniz miktarda yardım edebilirsiniz.
İdlip İçin Banka Hesap Numarası

Kuveyt Türk İban: