İNSAN VAKFI İDLİB’TE

- 20.01.2020

Suriye'nin İdlib  şehrinde yaşanan bombardınlar nedeniyle evlerini terk edip derme çatma çadırlarda yaşam mücadelesi veren savaş mağduru ailelere İnsan Vakfı tarafından acil gıda yardımları gerçekleştirildi.

İdlib’te yaşam mücadelesi devam ediyor!

İdlib'de sivil kayıplar her geçen gün artarken, saldırılardan kaçmaya çalışarak Türkiye sınırı yakınlarına gelen İdlibliler de kış şartlarının ağırlaştığı bölgede yaşam mücadelesi veriyor. Yüz binlerce kişinin göç ettiği İdlib’de acil yardım çalışması kapsamında gıda, barınma ve hijyen sorunu yaşıyor.

İnsan Vakfı bölgede çalışmalarına devam ediyor!

İdlib'deki insanlık dramına sessiz kalmayarak harekete geçen İnsan Vakfı bölgede gıda yardımlarına hız verdi.

Savaşın ilk günlerinden bu yana ülkemizin merhamet elini Suriyeli mazlumlara ulaştıran İnsan Vakfı, bağışçılarının desteği ile İdlip'te yaşanan acil durum karşısında ekipleri ile hızlı bir şekide ihtiyaç bölgesine ulaşarak acil yardım ihtiyaçlarına devam ediyor.

İNSAN VAKFI İDLİB’TE - HABERLER - İnsan Eğitimi Kültür ve Yardımlaşma Vakfı | Anasayfa

İnsan Vakfı yardım ulaştırmaya devam ederken, hayırseverleri İdlib halkına yardım etmeye çağırdı.

Destek olmak için;

İnsan Vakfı’nın başlatmış olduğu “İdlib’e Acil Yardım” kampanyasına destek olmak için Kuveyt Türk İnsan Eğitimi Kültür ve Yardımlaşma Vakfı IBAN numarası TR09 0020 5000 0936 4683 9000 05, hesabına havale yapabilirsiniz. Yada Online Bağış için www.insanvakfi.org.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Ayrıca tüm operatörlerden Suriye yazarak 1471’e SMS göndererek 10 TL destekte bulunabilirsiniz. Ayrıntılı bilgi için 0212 534 41 61 numaralı telefon ile yada 0539 828 14 71 Whatsapp hattını arayarak dernek yetkililerine ulaşılabilirsiniz

İlişkili Fotoğraflar