İnsan Vakfı Gıda ve Su Kuyusu Yardımlarını Mozambik’e Ulaştırdı

- 24.04.2020

İnsan Vakfı’nın 2020 Ramazanında yardım ulaştırdığı ülkelerden biri de Mozambik.

Birleşmiş Milletler’in en az gelişmiş ülkeler kategorisinde yer alan Mozambik, 100’ün üzerinde etnik grubun yaşadığı 28 milyonluk Mozambik nüfusunun % 18’ini Müslümanlar oluşturuyor.

İnsan Vakfı her ramazan olduğu gibi bu ramazan da mazlum coğrafyalardaki Müslüman kardeşlerine yardımlarını ulaştırıyor.

İnsan Vakfı 1000 aileye gıda dağıtımlarını gerçekleştirdi!

İnsan Vakfı Mozambik yoksullukla savaşan şehir mahalle ve köylerinde Ramazan dolayısıyla 1000 aileye gıda dağıtım çalışmalarını gerçekleştirdi.  İnsan Vakfı, Mozambik’te ramazan ayı boyunca gıda dağıtımları, su kuyusu açılışları, toplu iftarlar ve başta yetimler olmak üzere ihtiyaç sahibi çocuklara bayramlık dağıtımları gerçekleştirecek.

İnsan Vakfı Gıda ve Su Kuyusu Yardımlarını Mozambik’e Ulaştırdı - HABERLER - İnsan Eğitimi Kültür ve Yardımlaşma Vakfı | Anasayfa

Su kuyusu açılışı yapıldı!

İnsan Vakfı, her daim elinden tuttuğu Mozambik Halkına yardımlarınızı ulaştırmaya devam ediyor.

Ekibin belirlediği ihtiyaç üzerine İnsan Vakfı, Mozambik'te kısa süre içerisinde bir su kuyusu açtırdı. Günde Beş bin kişiye hizmet verecek su kuyusunun açılışını gerçekleştirdi.

30 gün boyunca iftar verilecek!

İnsan Vakfı, başta yetimler ve ihtiyaç sahipleri olmak üzere Mozambikli kardeşlerini iftar sofralarında ağırladı. Yoksulluğun ve açlıkla savaşan kardeşlerimiz için Mozambik’te 30 gün boyunca iftar sofralarında buluşacağız.

İnsan Vakfı Mozambik çalışmaları Ramazan sonuna kadar sürecek. Siz de destek olun.

İlişkili Fotoğraflar