İnsan Vakfı Ramazan’da yüzlerce aileye yardım eli uzattı!

- 28.05.2020

İnsan Vakfı, 28 yıldır “Önce İnsan” anlayışıyla dil, din, ırk, renk, mezhep ayırımı yapmadan yoksul, ve yetimlere merhametin ve iyiliğin elleriyle uzandı.

İnsan Vakfı 2020 yılı Ramazan Ayı çalışmaları kapsamında “Paylaş Sofralar Bereketlensin” Sloganıyla yüz binlerce ihtiyaç sahibine yardım ulaştırdı.

İnsan Vakfı Ramazan’da yüzlerce aileye yardım eli uzattı! - HABERLER - İnsan Eğitimi Kültür ve Yardımlaşma Vakfı | Anasayfa

İyiliğimiz dünyanın her yerine yayıldı!

Dünya’nın Korona salgınıyla mücadele ettiği bu zor günlerde İnsan Vakfı, Ramazan ayı boyunca her gün insani yardım çalışması yürüterek yüzbinlerce aileye ulaştı.

Vakfımız sadece Türkiye sınırları içerisinde değil, Gazze, Mozambik, Uganda, Afganistan, Yemen ve Suriye’de yardım dağıtımları gerçekleştirdi.

Destek veren bağışçılarımıza teşekkür ederiz!

İyilik kervanımız bu Ramazan’ı daha da güçlenerek tamamladı. Ramazan’ın Bereketini Paylaşarak, ihtiyaç sahibinin gönüllerine dokunarak onların dualarını aldık.

İnsan Vakfı, İÜDER (İstanbul Üniversitesi Mezunlar Derneği), Yıldız Mezunlar Derneği, ORFAMDER (Orman Fakülteliler Mezunlar Derneği) ile birlikte Ramazan ayındaki gıda kolisi ve yardım çalışmaları gerçekleştirdi. Yurt içinde ve yurt dışında binlerce ihtiyaç sahibi aile sevindirildi.

“Nerede Yara Varsa Merhem Oluyoruz”

İnsan Vakfı Başkanı Sinan Aktaş, 2020 yılı Ramazan ayında yapılan yardımlarla ilgili şu açıklamayı yaptı:

İnsan Vakfı bugüne kadar dünyanın çok sayıda ülkesinde binlerce insana yardım götürdü. Nerede yara varsa oraya merhem oluyoruz. Bu Ramazan ayında beklentimizin çok üstünde bir bağışla karşılaştık. Türkiye ve mazlum coğrafyalarda yüz binlerce aileye gıda, temizlik, çadır gibi insani yardım malzemelerinden oluşan yardımları teslim ettik.

Binlerce kişiye iftar sofraları kurduk. Yüzlerce çocuğa bayramlık dağıtımlarını gerçekleştirdik. İsrail tarafından yıllardır abluka altında tutulan ve günlerdir bombalanan Gazze’de yüzlerce aileye gıda yardımı ulaştırdık.

Halkımız hayırseverlikte dünya ile yarışmakta ve ilk üç sıradaki yerini korumaktadır. İyilikseverlerimizle dünyanın çok sayıda ülkesinde güzel işler yapmaya devam edeceğiz.

İyilik kervanımıza destek veren ve yapılan bütün güzel işlerin isimsiz kahramanı olan bağışçılarımıza teşekkür ediyoruz. "