Kurban

Kurbanını Paylaş, Kardeşlerine Yakınlaş

Kurban - İnsan Eğitimi Kültür ve Yardımlaşma Vakfı | Anasayfa

Kurban vesilesi ile her yıl binlerce aileye Kurban yardımında bulunan İnsan Vakfı, hayırsever vatandaşlarımızın kurban bağışlarını ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmak için Kurban organizasyonu düzenliyor.

İnsan Vakfı 2021 vekalet yoluyla kurban kesim bedelini açıkladı. Buna Göre yurt içinde 1500 lira, yurt dışında 850 lira olarak belirledi.

Kurbanlarınız nasıl kesiliyor?

Kurban vasfı taşıyan hayvanlar ekibimiz tarafından özenle seçilir. Bağışınızla birlikte vekâletiniz alınıp, kaydınız oluşturulur. Kurban kesildiğinde sizlere SMS ile bilgilendirme yapılır. Kurbanlarınız Türkiye, Asya ve Afrika bölgelerinde şartlarına göre paylara ayrılıp kimsesizlere ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırılır. Kurbanlarınız kesim ve dağıtım videoları işlemler tamamlandıktan sonra sizinle paylaşılır.

Kurban bağışımı nasıl yapabilirim?

Kurban bağışınızı genel merkezimizi bizzat ziyaret ederek, banka hesap numaralarımıza HAVALE/EFT (Açıklama kısmına Ad - Soyad ve Telefon numranızı belirterek) bağış yapabilirsiniz. Ya da online bağış sistemimizi kullanarak web sitemiz www.insanvakfi.org.tr üzerinden yapabilirsiniz. Bağışlarınız için  (0212) 534 41 61 - 0533 570 07 93 numaralı telefonumu ile irtibat kurabilirsiniz.

Kurban Bağışı İçin Banka Hesabı:

Hesap Adı:

İnsan Eğitimi Kültür ve Yardımlaşma Vakfı

Banka Adı:

Kuveyt Türk

IBAN NO:

TR36 0020 5000 0936 4683 9000 04

Yurt dışı kurban bağışı bedeli: 850 TL’dir.

Filistin kurban bağış bedeli: 1.250 TL'dir.

Suriye kurban bağış bedeli: 1.250 TL'dir.

Yemen kurban bağış bedeli: 1.250 TL'dir.

Yurt içi kurban bağışı bedeli: 1.500 TL’dir.