Ramazan

Ramazan - İnsan Eğitimi Kültür ve Yardımlaşma Vakfı | Anasayfa

Paylaş! Sofralar Bereketlensin…

İnsan Vakfı, 29 yıllık tecrübeyle her Ramazan hayırseverlerin yardımlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı.

Tüm dünyanın etkilendiği Korona virüsü sebebiyle insanlık madden ve manen zor günler geçiriyor. İnsan Vakfı olarak kronik hasta, yaşlı ve ihtiyaç sahiplerine yardım ulaştırıyoruz.  İçinde bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesini barındıran mübarek Ramazan ayı birlik, beraberlik, dayanışma ve kardeşliğimizin artmasına vesile olacak. Bu Ramazan da başta ülkemizde ve dünyanın farklı ülkelerindeki ihtiyaç sahiplerine yardım ulaştırmak için hazırlanıyoruz.  Sizler de zekâtlarınızı, fitrelerinizi, kumanyalarınızı ve bayramlık hediyelerinizi bu iyilik kervanına katabilirsiniz.

İnsan Vakfı olarak “Paylaş! Sofralar Bereketlensin…” sloganıyla Ramazan ayı gelmeden başlattığımız yardım seferberliğiyle binlerce ihtiyaç sahibinin duasına ve mutluluğuna ortak oluyoruz.

Ramazan’da Türkiye’deki yardım çalışmaları nelerdir?

Sizlerden gelen kumanya bağışı, zekât, adak, akika, şükür kurbanı, fitre ve fidye yardımlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak.

Ramazan’da Yurt Dışı yardım çalışmaları nelerdir?

Başta Suriye, Yemen, Gazze’de binlerce ihtiyaç sahibi yoksul kardeşlerimize gıda, fitre ve zekât yardımlarını gerçekleştirmek.

Ben ne yapabilirim?

Zekât, fitre, fidye, sadaka
, her türlü ayni ve nakdi yardımlarınızla kampanyamıza destek olabilir, bağışlarınızla Ramazan’da birçok mazlumu sevindirebilirsiniz.

Bankaların internet sitelerinden, web sitemizden bağış yapabileceğiniz gibi 0212 534 41 61 numaralı çağrı merkezimizden de bağışta bulunabilirsiniz.

Aynı zamanda Bağış yazıp 1471’e 1 SMS göndererek 10 TL tutarında bir SMS ile destek olabilirsiniz.

Bayramlık Sevinci
Adet x 150 TL