Yemen

Yemen'e Acil İnsani Yardım Götürüyoruz

Felaket boyutuna ulaşan açlığın yanı sıra temiz su ve sağlık bakımından yoksun olmanın sıkıntısı yüzünden giderek artan artan ölümler Yemen’e acil destek ihtiyacını elzem kılmıştır.

İstatistiklere göre 24 milyon nüfusa sahip Yemen’de;

12,9 milyon kişi temel gıdalara erişemiyor,
15 milyon kişi güvenli içme suyuna ulaşamıyor,
15,2 milyon kişi yeterli sağlık bakımından yoksun,

Yaklaşık 3.3 milyon çocuk, gebe veya emziren kadın şiddetli beslenme yetersizliğine sahip ve bunların arasında ciddi hastalıklarla mücadele  eden 500.000’e yakın çocuk bulunmaktadır.

Dünyanın en büyük açlık krizinin yanı sıra temiz su ve sağlık bakımından yoksun olmanın sıkıntısı yüzünden giderek artan ölümler Yemen’e uzanan  yardım elimizi güçlendirmek gerektiğini ortaya koyuyor.

Daha büyük insanî felaketlerin ortaya çıkmaması için acilen harekete geçilmesi,  önlemler alınması ve gerekli yardımların bölgeye ulaştırılması için Yemen’in duymaya tüm dünyayı davet ediyoruz.

Siz de Destek Olun

Online bağış

Sayfanın altındaki hemen bağış yap kısmından kredi kartı ile online bağış yapabilirsiniz.

Banka Hesap numaraları

Albaraka Türk TL TR80 0020 3000 0066 0660 0000 29
Kuveyt Türk TR09 0020 5000 0936 4683 9000 05

SMS Bağış

İnsan Vakfı'nın çalışmalarına sayfanın üst kısmından dilediğiniz miktarda destek olabilir veya, Yemen yazıp 1471'e 10 TL tutarında bir SMS ile destek olabilirsiniz.

Yemen - İnsan Eğitimi Kültür ve Yardımlaşma Vakfı | Anasayfa

Yemen